fbpx
INT_DOBBELHUS_SPISESTUE
INT_DOBBELHUS_VÆRELSE
INT_ENFAMILIEHUSE_BAD
INT_VIEW 1

Valhal 46, 1.

9230

Svenstrup

Status:
Udlejet
Altan/terrasse:
Ja m²
Størrelse:
93 m²
Antal værelser:
3
Aconto:
350

Er du interesseret i denne bolig?

Bus 300 m

Indkøb 500 m

City syd 2,2 Km

Centrum 900 m

Skole 100 m

Børnehave 200 m

Nye arkitekttegnede boliger med til at sætte ny standard i Svenstrup.

Med en enestående placering umiddelbart  ved siden af Højvangsskolen, læge, tandlæge og instutioner opfører Stella5 ejendomme netop nu 38 boliger som kommer til at sætte helt ny standartd for lejeboliger i Svenstrup.  Boligerne er opført i såkaldte kubehuse med 4 boliger i hver hvilket gør at der er rummelighed omkring boligerne. Stuelejlighederne samt rækkehusene har store terrasser med have  eller stor altan.

Adressen er Valhal 4 – 82
Boligerne har  3 – 4 værelser og varierer i størrelsen 85 – 100 m2.

Rolige omgivelser

Tæt på Aalborg, tættere på naturen. Sådan kommer du til at bo i Urtehaven, der er arkitekttegnede lejligheder og rækkehuse som er under opførelse i den sydvestlige del af Svenstrup.

Da området tidligere husede et gartneri, er navnet Urtehaven oplagt. Vi viderefører historien og etablerer en urtehave, du som lejer frit kan benytte og få glæde af. Med egen sø, grønne omgivelser og højt til himlen er det alle tiders sted at slå rod – uanset om du er ung, senior eller midt imellem.

Urtehaven rummer 28 dejlige lejligheder fordelt på syv kubehuse med fire boliger i hver – alle på tre værelser. Størrelsen er 85-93 kvadratmeter. Stuelejlighederne er med egen have og lejlighederne på første sal har altan.

Rækkehusene er fireværelses boliger i ét plan. De er 92-100 kvadratmeter og har naturligvis egen have.

Alle boliger i Urtehaven er med let og lys arkitektur og indretning. Placeringen er unik med natur så langt øjet rækker, men alligevel kort afstand til skole, institutioner, læge, tandlæge og offentlig transport.

Der er fri parkering med eller uden bil-lader samt depotrum til alle boligerne.

Urtehaven boliger