fbpx

Bo tæt ved fjorden

Østre Havnepark 10

Vil du bo tæt ved fjorden men stadig tæt på byen?
Så skal du opleve Riversides attraktive lejeboliger i Aalborg
Lejlighederne er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik

Luksus- og drømmeboliger i høj kvalitet

Østre Havnepark 10 er adressen på helt nye lejligheder som har til huse på det tidligere industriområde ved Østre Havnebassin.

Målet for området er at skabe en tæt urban bydel som samtidig er et anderledes bymiljø samt bevare et aktivt byliv. Der er opført nutidigt højhusbyggeri som er tilpasset efter havneprofilen, jernbanens tidligere forløb og havnebassinet som danner rammen om boligerne.

Østre Havn er Aalborgs nye levende bykvarter. Her foreligger skønne planer for hyggelige oaser og grønne arealer lige udenfor døren.

Områdets samlingspunkt er havnebassinet, der er udformet så der opstår en del opholdsarealer ved havnekanten. Her er liv, leg og lange sommeraftner, og snarest kan du sidde på en af de hyggelige cafeer og nyde udsigten over vandet.

Lejligheden er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik. Store vinduer fra gulv til loft og en tanke på gennemlysning,…
Stor 2 værelses lejlighed med 2 skønne altaner. Fra begge altaner som er henholdsvis syd- og vestvendt kan eftermiddagsolen nydes,…
Lejligheden er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik. Store vinduer fra gulv til loft og en tanke på gennemlysning,…

Tæt på alt det vigtige i din hverdag

Under 10 minutters gang fra din bolig ligger Nordkraft som er et kulturhus indeholdende biograf,underholdning,fitness og cafeer. Musikkenshus som ligger langs havnepromenaden tæt på centrum, er stedet hvor folk mødes til store musikalske oplevelser.

Bus 200 m

Indkøb 200 m

Centrum 1000 m

Cafe/restaurant 800 m

Biograf 800 m

Fitness 700 m

Nordkraft 700 m

Musikkens hus 1000 m

Bo i lyst nybyggeri i grønne omgivelser – midt i byen

Et liv her byder på en bekvemmelig hverdag, hvor dagligvarer butikker ligger i gå-afstand fra din bolig. Når tiden til gøremål skæres ned, så bliver der mere tid til fornøjelser, det som de gode minder er skabt af.
“Arkitekturen tager sit udgangspunkt i en nordisk tradition, hvor elegance og gedigne materialer er i højsædet. Intentionen er, at skabe et hus der markerer sig flot, og indgår naturligt i områdets moderne og urbane miljø.”
Arkitekten bag
Riverside