fbpx

Er du godt kendt i Aalborg og omegn, og er du helt klar i spyttet om, at Nørresundby er stedet, du vil bo? Så er der rig mulighed for at leje dig ind i en moderne og attraktiv bolig tæt på fjorden og Aalborg centrum. Hos Stella5 står vi for udlejning i Nørresundby, og de lejligheder, du kan leje dig ind i gennem os, er alle nyopførte og klar til indflytning.

Bygherrerne er helt vilde med at bygge nye boliger i Nørresundby, og der skyder konstant nye bygninger i vejret. Især området ved havnefronten er populært at bygge på, og her er udlejning i Nørresundby meget attraktivt. Lejerne står i kø for at komme til at bo nær fjorden – og det forstår vi godt. 

Det giver en fantastisk følelse at kunne sidde inde i din stue eller ude på din altan og nyde den spektakulære udsigt over Limfjorden. Også tanken om nemt at kunne trække i overtøjet og gå en lang, frisk tur langs vandet er dejlig. Vil du også gerne bo tæt på fjorden? Så kontakt os allerede i dag, så du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for boligudlejning i Nørresundby.  

Boligudlejning i Nørresundby – når det er vigtigt for dig med et attraktivt lejemål

De lejemål, du kan få fingrene i her hos os, er alle moderne og eksklusive. Vores boligudlejning i Nørresundby består af nyopførte bygninger, og hver enkelt lejlighed har en størrelse på minimum 72 kvadratmeter. Du kan selv vælge, om du vil have en lejlighed i stueetage med tilhørende have, eller om du hellere vil bo højere oppe med adgang til egen altan.

Vores lejligheder henvender sig typisk til par eller mindre familier, der har brug for et eller to børneværelser. Når du lejer dig ind i et af vores lejemål, kan du være sikker på, at der er styr på det hele. Vi er vant til at have med boligudlejning at gøre. Derfor ved vi, hvad der skal til, for at det bliver en god oplevelse for dig at samarbejde med os om udlejning i Nørresundby.