fbpx
Rygaard_park_01_slide
Rygaard_park_02_slide
Rygaard_park_03_slide
Rygaard_park_04_slide
Rygaard_park_05_slide

Rygaard Park 16,2.3

9400

Nørresundby

Status:
Udlejet
Altan/terrasse:
ja m²
Størrelse:
89 m²
Antal værelser:
3
Aconto:
1000

Er du interesseret i denne bolig?

Bus 200 m

Indkøb 200 m

Centrum 600 m

Cafe/restaurant 800 m

Cafe/restaurant 800 m

Rygaard Park – bo centralt med en spektakulær udsigt

Drømmer du om en lejlighed tæt på Aalborgs byliv, hvor du dagligt kan nyde en fantastisk udsigt, når du kigger ud af vinduet?

Rygaard Park er et nybygget boligområde på Lindholm Brygge i Nørresundby. Her finder du intet mindre end 65 nye, lækre lejeboliger med en fantastisk beliggenhed tæt på fjorden og smukke grønne områder. Kun et stenkast fra Rygaard Park, på den anden side af fjorden, har du nem adgang til den centrale del af Aalborg via den historiske kulturbro. Hos Stella5 kan du vælge mellem flere forskellige størrelser lejligheder ved Rygaard Park. Lejlighederne retter sig primært mod par eller mindre familier, der har brug for et eller to ekstra værelser.

Rygaard Park er et skønt sted at bo. Hvis du ikke vil nøjes med at nyde udsigten inde fra din stue, er der også rig mulighed for at trække i overtøjet og gå nogle lange, friske ture langs vandet i naturskønne, grønne områder. Mindre husdyr er tilladt.

Lejligheder i Rygaard Park tæt på byen og vandet​

Vores lejligheder i Rygaard Park er alle veldisponerede og topmoderne. Lejlighederne er nybyggede, og de står klar til indflytning. Du kan vælge mellem en lejlighed med have eller altan. Hver enkelt ejendom er udstyret med en tagterrasse, der giver dig en fantastisk smuk udsigt over alle byens mange tage.

Rygård Park er placeret i historiske omgivelser nær jernbanebroen. Der er masser af grønne områder at udforske, hvis du bevæger dig til bens eller på cykel ud mod lufthavnen. Der hersker en skøn idyl på Lindholm Brygge, og der bor alt fra børnefamilier til studerende og ældre par. 

NyeRE, veldisponerede lejligheder på Lindholm Brygge

Lindholm Brygge er et meget attraktivt sted at bo. Rygaard Park er din mulighed for at få fingre i en lækker lejlighed med en fantastisk udsigt, så langt øjet rækker. Du kan vælge mellem en toværelses- eller treværelseslejlighed, hvor lejlighederne er på mellem 72 til 95 m2. Har du grønne fingre, kan du vælge en lejlighed i stueetagen med have, og ellers kan du nyde den smukke udsigt fra din altan eller den fælles tagterrasse.

Vil du gerne vide mere om Rygaard Park i Nørresundby?

Er du nysgerrig efter at komme ud og se vores lejligheder ?  Du kan kontakte os for mere information på telefon 25 58 00 01, eller send en mail til info@stella5.dk.