fbpx

Overvejer du, om du skal flytte ind i en lækker lejlighed på Nørresundby Brygge?

Nørresundby Brygge er et meget populært sted at bo. Her har du fjorden og naturskønne, grønne områder lige uden for døren samtidig med, at Aalborg centrum kun er et stenkast væk. Hos Stella5 kan du leje en topmoderne og attraktiv lejlighed på Nørresundby Brygge. Der er tænkt på alt i de lejligheder, vi lejer ud, og vælger du ikke en lejlighed med egen terrasse, har du altid mulighed for at gå op på tagterrassen og nyde en spektakulær udsigt over fjorden og alle byens tage. 

Vi holder jævnligt åbent hus i vores nye lejligheder på Nørresundby Brygge, og er du nysgerrig efter at se nærmere på, hvad vores eksklusive lejligheder har at byde på, er du velkommen til at møde op og få din nysgerrighed stillet.  

Forskellige lejligheder på Nørresundby Brygge

Er du på udkig efter en mindre lejlighed, der kan huse dig og din kæreste? Eller er det en lidt større lejlighed med et eller to ekstra værelser, du leder efter? Vores lejligheder fås i forskellige størrelser. De er alle på minimum 72 kvadratmeter og udstyret med enten altan eller have. Skal der alene være plads til dig og kæresten, kan du få en lejlighed, der matcher det. Har du derimod brug for ekstra værelser til børn eller kontorplads, har vi også lejligheder på Nørresundby Brygge, der lever op til de kriterier. 

Nørresundby Brygge – din indgangsport til Aalborg

Efter den nye kulturbro er kommet til, er det blevet endnu nemmere at komme over på Aalborg-siden fra Nørresundby Brygge. Og det gør det bestemt ikke mindre attraktivt at bosætte sig på Nørresundby-siden. Vi oplever en større og større efterspørgsel efter lækre lejligheder på Nørresundby Brygge, og det er en bydel, der oplever stor vækst. 

Både børnefamilier, singler og ældre mennesker befinder sig godt i vores lejligheder på Nørresundby Brygge, og du vil opleve, at det er et trygt og rart miljø at bo i. Er du bekymret for, om du kommer for langt væk fra Aalborg centrum? 

Så husk på, at du nemt kan cykle eller gå derover, og så kan du selv vælge fra eller til, hvornår du vil tage del i det mere pulserende og støjende byliv. På Nørresundby Brygge er der idyllisk fred og ro, og du kan nyde godt af at have masser af naturskønne, grønne områder lige udenfor din dør.