Ledige lejligheder i Nørresundby

Leder du efter ledige lejligheder i Nørresundby, du kan se dig selv bo i mange år fremadrettet?

I din jagt på en lejebolig i Nørresundby er du landet det helt rette sted. Hos Stella5 lejer vi mange forskellige lejligheder ud. Hvad enten du drømmer om at bo i en af de nye lejligheder i Nørresundby, eller du hellere vil over på den anden side af fjorden på Aalborg-siden, kan du finde en moderne og attraktiv lejlighed til leje her hos os. Faktisk kan du sikkert finde flere moderne og attraktive lejligheder, du godt kunne tænke dig at flytte ind i.

Nørresundby ligger kun et stenkast fra livlige Aalborg. Det tager dig ikke mere end fem minutter at gå eller cykle over en af de to broer, der forbinder de to byer med hinanden. Og bosætter du dig i Nørresundby, kommer du over på solsiden, hvor du kan nyde den spektakulært flotte udsigt over Aalborg fra fjordsiden. 

Nye og attraktive lejligheder på Nørresundby Havnefront til leje 

Nørresundby er en sand perle at bo i. Der er alle de dagligdagsbutikker, du mangler i det daglige, og på Nørresundby Torv finder du et livligt forretningsliv. Byen ligger helt ud til fjorden, og lejer du dig ind i en af de lejligheder i Nørresundby, der ligger ved havnefronten, får du et smukt og imponerende kig over til Aalborg set fra vandsiden. 

Hvem vil ikke gerne have mulighed for at sidde i sin stue hver eneste aften og se himlen forvandle sig til et væld af farver, når solen går ned over fjorden?

Hvis du lejer dig ind i en af vores lejelejligheder i Nørresundby, bor du så tæt på Aalborg, at du end ikke vil føle, du bor i en anden by. Efter få minutters gang over limfjordsbroen eller jernbanebroen er du på Aalborg-siden midt i det pulserende byliv. Nørresundby har en helt fantastisk beliggenhed. Bosætter du dig langs vandet, kan du nyde godt af at bo i rolige omgivelser med mulighed for nemt at kunne opsøge liv og glade dage på den anden side af vandet.