fbpx

Vil du gerne rykke i en ny lejlighed i Aalborg, der er nybygget og topmoderne? Har du svært ved at finde den helt rigtige lejlighed i Aalborg til leje? 

Hos Stella5 udbyder vi en række eksklusive lejemål i Aalborg med en central placering i den nye bydel ved det tidligere industriområde, der ligger ved Østre Havnebassin. Den nye bydel er langt fra kendetegnet ved kedelige, grå industribygninger, men bliver i stedet fyldt med hyggelige oaser, grønne områder og et levende cafeliv. Vil du gerne bo i fremtidens Aalborg i en lækker, ny lejlighed, der egner sig til et par eller en mindre familie? 

Lej lejlighed i Aalborg allerede i dag – vi har den helt rigtige lejlighed til dig. 

Attraktive ledige lejligheder i Aalborg med en central placering

Lejer du dig ind i en af vores ledige lejligheder i Aalborg, kommer du til at bo meget centralt. Det vil kun tage dig få minutter at gå ind til centrum af byen, hvor du kan nyde godt af det levende byliv og de mange lækre butikker i gågaden. Med en central placering bliver det meget nemmere for dig at gøre brug af byens mange kulturelle tilbud og fornemme det storbyliv, som efterhånden kendetegner Aalborg mere og mere.

Har du brug for luft og for at komme lidt væk fra det pulserende byliv, er der rig mulighed for at gå en lang frisk tur ved fjorden, hvor du kan blive blæst godt igennem. Den nye bydel ligger nemlig ikke kun tæt på byen – men også tæt på den friske Limfjord, der er et af Aalborgs vartegn.

Få fingrene i nye lejligheder til leje i Aalborg 

Der er rift om de mange lejligheder, der bliver opført nær fjorden og nær byen. Der er mange, der gerne vil bo i en helt nyopført lejlighed med en fantastisk central placering. Vores lejligheder til leje i Aalborg har alle en minimumsstørrelse på 72 kvadratmeter. Du vælger selv, om du foretrækker at bo ved jorden, så du kan få en mindre have, eller om du mere er til at bo højere oppe, hvor du kan nyde udsigten over Aalborg på din egen hyggelige altan. 

Alle vores nye lejligheder i Aalborg er udstyret med enten have eller altan, og de er perfekt indrettet til at huse et par eller en mindre familie, der har brug for et ekstra værelse eller to.