fbpx

Attraktive lejligheder på Aalborg Havnefront

Er du på udkig efter en lejebolig på Aalborg Havnefront?

Aalborg Havnefront har gennemgået en forunderlig forandring de seneste år, og det er blevet et meget attraktivt sted at bo. Flytter du ind i en af de Aalborg Havnefront lejligheder, som vi lejer ud hos Stella5, kan du ikke alene nyde godt af en smuk udsigt over Limfjorden. Du kan også komme til at bo i en ny, urban bydel, der kommer til at være spækket med hyggelige oaser og grønne områder lige uden for din dør. 

Du kommer til at bo i en ny, levende bydel, der også kommer til at byde på masser af hyggeligt cafeliv. Og så er der oven i købet kun få minutters gang ind til centrum af Aalborg, hvor der er et rigt forretnings- og kulturliv.

Tag et kig på de mange lejligheder ved Aalborg Havn, som du kan leje dig ind i, her på siden. Der er helt sikkert en lejlighed, du kan se dig selv i.

Din drøm af en lejebolig på Aalborg Havnefront

Vil du gerne flytte ind i en lejlighed med altan? Eller foretrækker du at blive nede på jorden i en lejlighed i stueetage? Har du brug for to eller tre værelser? Og er det et must for dig, at den bygning, du skal bo i, skal være udstyret med elevator, eller kan du fint klare dig uden?

Vores udvalg af lejeboliger på Aalborg Havnefront er stort. Du kan derfor vælge mellem flere forskellige lejemål af varierende størrelse med forskellige beliggenheder på havnefronten. De lejligheder, vi har til rådighed ved Aalborg Havnefront, har alle en størrelse på minimum 72 kvadratmeter, og de er alle udstyret med enten altan eller have. De passer som udgangspunkt rigtig godt til et par eller en mindre familie, der har brug for et ekstra værelse eller to.  

Med vores hjælp finder vi den helt rigtige lejlighed til dig ved Aalborg Havn, der både matcher dit budget og dine øvrige krav til indretning, størrelse med mere.